Nieuws

Matthijs Muijser benoemd tot CCO van Taxi2Airport

Deel dit artikel

Taxi2Airport heeft Matthijs Muijser (43) benoemd tot Chief Commercial Officer. Muijser is afkomstig van Tiqets waar hij Director of Business Development was. Muijser heeft een rijk verleden in de reisbranche. Hij vervulde managementfuncties bij onder andere DealBroker en The Hotel Company. Muijser wordt lid van het management team en rapporteert direct aan CEO Gertjan van der Schaft.

Matthijs Muijser

Matthijs Muijser, CCO Taxi2Airport: “De keuze voor Taxi2Airport is ingegeven door de kans om wereldwijd op het hoogste niveau te werken in de branche waar ik de ervaring en het netwerk heb. Nog maar net begonnen, kan ik zeggen dat de sfeer binnen het team geweldig is en dat ik ernaar uitkijk om een bijdrage te leveren aan de indrukwekkende groei van Taxi2Airport.”

Gertjan van der Schaft, CEO Taxi2Airport: “Taxi2Airport zit in een fase waarin we stormachtig groeien. Dan heb je als bedrijf behoefte aan ervaren krachten die rust brengen en het totale team naar een hoger plan tillen. Matthijs is zo iemand. Hij heeft een schat aan ervaring in de reisbranche en ik verwacht dan ook veel van onze samenwerking.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Meer Eurostar-treinen van Amsterdam naar Londen

Volgende bericht

333travel voegt Kenia, Tanzania en Japan toe

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."