Nieuws

Meld je aan voor de Thomas Cook webinar en maak kans op een studiereisplaats

In samenwerking met TravelPro organiseert Thomas Cook op dinsdag 4 december om 10.00 uur een live webinar met onderwerp Afrika.

Tijdens deze webinar geeft Thomas Cook achtergrondinformatie over West-Afrika (Kaapverdië en Senegal) en gaan ze in op duurzaamheid in Tunesië. De ontwikkelingen volgen zich in hoog tempo op. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de nieuwe Thomas Cook brandhotels. Gedurende de webinar is er gelegenheid om vragen te stellen over deze groeiende bestemmingen.

De webinar is vanaf elke locatie te volgen. Heb je vooraf al vragen? Stuur deze dan vóór 1 december naar salesteam@thomascook.nl.

Schrijf je nu in via de aanmeldlink en maak kans op een gratis studiereisplaats voor 2019!

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

EasyJet start samenwerking met Emirates

Volgende bericht

VIDEO - Oostdam (ANVR) over dubbelfunctie: "Ik zit niet vast aan het pluche van voorzitter"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.