Nieuws

Avila Hotel wordt Avila Beach Hotel

Het oudste operationele hotel in Curaçao verandert zijn naam als gevolg van de uitgebreide verbetering van het strand. Tien jaar geleden veranderde het hotel de naam Avila Beach Hotel naar Avila Hotel, deze verandering is nu teruggedraaid. In december vorig jaar werd bekend dat het Avila Hotel verkocht is aan de familie Vogels van Lions Dive.

Met de naamswijziging is het nieuwe logo geïntroduceerd en het nieuwe strand is gedoopt met een speciale editie van het beroemde Happy Hour bij Avila’s Schooner Bar. De naamswijziging is onderdeel van de eerder gelanceerde kwaliteitsverbetering. Het nieuwe logo is nu al zichtbaar bij de ingang van het Avila Beach Hotel. Gedurende het jaar zal het nieuwe logo ook worden ingevoerd op alle locaties, de website en marketing communicatie-instrumenten.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reisadvies Egypte aangescherpt

Volgende bericht

Aanslagen Parijs kost KLM-Air France 70 miljoen euro

Auteur

Luuk Beekman

Luuk Beekman