Nieuws

Nachtelijk hardloopevent op Groningen Airport

Deel dit artikel

Op zaterdag 16 september zijn Groningen Airport Eelde en omgeving hét decor van de allereerste Mobililty Service Airport Night Run in Nederland. Een absolute must voor deelnemers die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement willen ervaren. Vanaf dinsdag 16 mei kunnen enthousiastelingen zich opgeven voor deelname aan dit avondevenement. Het parcours is 10 kilometer lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 kilometer of 5 kilometer. Daarnaast worden ook speciale bedrijvenarrangementen aangeboden. Na afloop is een heuse afterparty.

“Met dit nieuwe hardloopevent bieden we een unieke ervaring. Je krijgt immers niet elke dag de kans om over de landingsbaan van een luchthaven te rennen. We hopen dat we veel mensen uit de omgeving de kans grijpen om Groningen Airport Eelde vanaf de andere kant te bekijken”, aldus Marco van de Kreeke (Directeur Groningen Airport Eelde).

Er wordt voor deze editie een maximum van 2.500 deelnemers toegelaten. Inschrijven kan vanaf dinsdag 16 mei via www.airportnightrun.nl.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oad en SijFa: feestavond voor reisagenten

Volgende bericht

Extra paspoortcontroles in Italië

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.