Nieuws

Nieuw aanbod Thomas Cook dankzij integratie KLM en Brussels Airlines

Deel dit artikel

Na het integreren van nieuwe luchthavens en kleinere airlines, voegt Thomas Cook nu opnieuw een ruim aanbod toe. Met de integratie van KLM en Brussels Airlines in het boekingssysteem komen er circa 100 nieuwe opties online voor de klant, inclusief ruim 200 vakanties naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten.

Vanaf de start van Thomas Cook in maart 2022 ligt de focus al op flexibiliteit voor de klant. “We willen zoveel mogelijk opties aan de klant bieden, zodat ze geheel hun eigen reis kunnen samenstellen en nergens aan vast zitten”, vertelt Mark Verbunt, Country Manager van Thomas Cook Nederland. “Het komt regelmatig voor dat, als je naar een bepaald hotel wilt, je automatisch all inclusive moet boeken, je maar één vluchtoptie hebt of op een bepaalde dag moet aankomen en vertrekken. Door de implementatie van de vluchten van KLM en Brussels Airlines is er voor circa 100 routes meer keuze”. Het totale aanbod aan vakanties bij Thomas Cook is hiermee de 150.000 voorbij.

Nieuwe bestemming: Verenigde Staten
Met de nieuwe vluchten verwelkomt Thomas Cook een nieuwe bestemming: de Verenigde Staten. Er zijn nu ruim 200 vakanties boekbaar naar de grote steden als Miami, Las Vegas, New York City en San Francisco. Jacinta Bijlsma, Product Manager van Thomas Cook Nederland, geeft aan dat dit pas een eerste stap is richting verre bestemmingen. “We bieden al een aantal opties aan naar bijvoorbeeld Mexico en Thailand. En nu ook deze waanzinnige Amerikaanse steden! Achter de schermen werken we hard aan nieuwe opties voor verre bestemmingen op meerdere continenten, zodat we ook aan die vraag van de klant kunnen voldoen.”

Reizigers die niet vanaf Amsterdam willen vliegen, komen overigens niets tekort. In de afgelopen maanden voegde Thomas Cook al mogelijkheden toe om te vliegen vanaf alle luchthavens in Nederland en luchthavens vlak over de grens, zoals Brussel, Charleroi, Weeze, Düsseldorf en Keulen.

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oostdam (ANVR): “2023 gaat een lastiger jaar worden”

Volgende bericht

Agenten ontdekken Norwegian Prima met Captain Cruise

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."