Nieuws

Nieuw boekingsrecord Sunny Cars

Deel dit artikel

Sunny Cars heeft een nieuw boekingsrecord gevestigd. Het aantal boekingen in alle markten is afgelopen boekjaar gestegen naar ruim 835.000. Dat zijn 65.000 boekingen meer dan vorig jaar. Dat succes is volgens de autohuurexpert mede te danken aan de hoge klanttevredenheid, waar Sunny Cars flink in heeft geïnvesteerd.

Met als resultaat een score van een 9 uit bijna 19.500 reviews. Vooral in Spanje, Italië, Portugal, de VS en Griekenland werd massaal gebruikt gemaakt van huurauto’s. Ook de verwachtingen voor 2019 zijn goed. Voor vertrek in de zomer van 2019 staat het huidige boekingsvolume van Sunny Cars 18 procent en voor de winter 13 procent in de plus.

“Onze focus op kwaliteit, service en diensten voor onze autohuurders en de hoge investeringen in dit segment betalen zich uit”, aldus Hans Knottnerus (Managing Director the Netherlands, Belgium & France van Sunny Cars). Knottnerus is zeer tevreden met de huidige jaarresultaten. “Vorig jaar hebben we niet alleen veel gedaan om medewerkers aan te trekken en te behouden, maar we hebben ook nadruk gelegd op kwaliteitscontrole om de klantervaring op locatie positief vorm te geven. Zo is er een director Rent a Car Quality aangesteld die zich focust op de kwaliteit ter plaatse.”

Handhaven
De onderneming is van plan haar succesvolle koers te handhaven en zal zich ook in het nieuwe boekjaar blijven richten op klanttevredenheid. “Wij werken voortdurend aan het aanbieden van het beste autoverhuurproduct op de markt”, aldus Sunny Cars oprichter en CEO Kai Sannwald. “Of het nu gaat om de uitbreiding van onze all-inclusive formule, zoals de ongevallenverzekering die we recent hebben toegevoegd, of de voortdurende uitbreiding van onze aanvullende servicepakketten ‘Geen waarborg’, ‘Express’ en ‘Premium’.

Voor het komende reisjaar 2019 ziet de autohuurspecialist een trend naar vakantielanden aan de Middellandse Zee maar ook naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. Hans Knottnerus: “Vooral voor Griekenland is het aantal vroegboekingen sterk toegenomen. Momenteel staan de zomerboekingen bijna 70 procent in de plus en de winter zelfs 77 procent (boekjaar 18/19 tov 17/18). Ook de VS noteert een forse plus van ruim 40 procent meer zomerboekingen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en bijna 25 procent meer winterboekingen. Voor zomer 2019 staat Canada met een stijging van bijna 50 procent aan vroegboekingen zelfs nog hoger.”

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Belgium & France Sunny Cars) tijdens zijn openingsspeech. Daarin verwees hij ook naar het nieuwe boekingsrecord dat Sunny Cars vestigde over het afgelopen boekjaar, waarvoor hij de aanwezige partners bedankte. Als blijvende […]

Vorige bericht

Schiphol: meer passagiers naar IJsland, Polen en India

Volgende bericht

Hotelbeds neemt Holiday Taxis Group over

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.