Nieuws

Olga Keegstra nieuwe Commercieel Manager 333travel

Met ingang van 5 november aanstaande zal Olga Keegstra starten als Commercieel Manager bij verre reis op maat specialist 333travel, dat heeft Frangken Tuhumena (CEO/eigenaar 333travel) laten weten aan TravelPro.

Olga Keegstra werkt inmiddels vele jaren binnen de verre reizen markt en was onder andere bij FOX als Hoofd reisleiding verantwoordelijk voor 300 reisleiders. Momenteel werkt Keegstra als Business development executive bij Travel Counsellors alwaar ze 90 medewerkers coacht en begeleidt. Bij 333travel zal Olga direct verantwoordelijk zijn voor alle sales activiteiten alsook met haar kennis en ervaring 333travel naar 3.0 te brengen. Frangken, die sinds 2010 bij de touroperator werkt, nam eerder dit jaar 333travel over van Arno van Uffelen (oprichter 333travel).

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

FTI zoekt Medewerker cliëntenservice (M/V) - Gesloten

Volgende bericht

MSC Cruises gaat vier ultra-luxe cruiseschepen bouwen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.