Nieuws

Hier kijk je de Olympische Spelen op Schiphol

Wie in de komende dagen via Schiphol vliegt, hoeft niks te missen van de Olympische Spelen. Op verschillende plekken kunnen de sporten worden gevolgd. 

Wie intercontinentaal vliegt en via de Vertrekhallen in Lounges 2 en 3 aankomt, kan waarschijnlijk niet om de het Holland Heineken House en de Murphy’s Irish Pub heen. Ook reizigers die binnen Europa blijven, hoeven geen seconde te missen. In Lounge 1 vind je de Tribune Bar; het sportcafé waar dagelijks op een groot scherm sportevenementen worden uitgezonden. Een andere optie in Lounge 1 is café Het Paleis. Wie voor de paspoortcontrole blijft, kan kijken bij café Rembrandt, Grand Café Plaza of Crossroads op Schiphol Plaza. Of je kijkt op je mobiel…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Air Transat verbetert maaltijdaanbod trans-Atlantische vluchten

Volgende bericht

Club Med: eerste vijf drietanden resort op Sicilië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.