CoronavirusNieuws

Update: Solmar annuleert alle reizen met vertrek t/m 30 april 2020

Solmar heeft besloten om alle reizen met vertrek vanaf vandaag tot en met 30 april te annuleren, vanwege het coronavirus. Daarnaast worden er bussen ingezet om reizigers, die nu ter plaatse zijn, zo snel mogelijk veilig terug te laten keren naar Nederland.

“We betreuren de huidige situatie, maar stellen uiteraard de gezondheid en veiligheid van onze klanten voorop en zullen u de komende dagen blijven berichten als er ontwikkelingen zijn in de huidige situatie”, laat de reisorganisatie weten. “Onze klanten zijn hun geld niet kwijt. Zij houden het bedrag dat is betaald als tegoed (waardebon) voor een volgende vakantie.”

“We vragen klanten die na 30 april vertrekken om extra geduld en niet te bellen, zodat we met voorrang al onze klanten die tot en met 30 april vertrekken te woord kunnen staan.”

Games, controllers en headsets bestellen bij de gameshop met het grootste assortiment van Nederland: www.nedgame.nl

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Solmar: schort alle reizen met vertrek tot en met dinsdag 31 maart op. Meer info. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Emirates schrapt tijdelijk de meeste passagiersvluchten

Volgende bericht

FNV en Transavia bereiken akkoord over baangarantie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."