Nieuws

Phuket Roadshow in Amsterdam: win tickets, heerlijk diner en spreek partners

Deel dit artikel

De Phuket Tourist Association organiseert maandag 2 maart in samenwerking met de Tourism Authority of Thailand de Thailand Roadshow met 25 partners uit Phuket en omstreken. Naast een presentatie over Phuket buiten de gebaande paden is er een heerlijk diner en een netwerksessie. Ook zijn er onder andere tickets naar Thailand te winnen van Turkish Airlines.

Het event vindt plaats in het Double Tree by Hilton Amsterdam (Oosterdoksstraat 4, Amsterdam), start vanaf 17.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door te mailen naar thailand@usp.nl. Phuket is al jaren één van de bekendste bestemmingen in Thailand, met haar witte stranden, rijke cultuur en indrukwekkende natuur. Maar ook hier zijn nog veel hidden gems te ontdekken! In oktober 2019 vond de Amazing Thailand Roadshow plaats in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Bekijk hier de foto’s van dat event.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Star Alliance verwelkomt THAI Smile Airways als Connecting Partner

Volgende bericht

Oostdam (ANVR): “Beginnende crisis, steeds meer zorgen, naar regels Calamiteitenfonds kijken”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.