Ryanair laat weten haar inflight menu te verbeteren met de toevoeging van een reeks nieuwe premiumproducten, waaronder Heineken 0.0 (een alcoholvrij bier), Hendricks Gin, Grey Goose Wodka en snacks zoals UFIT Protein Drinks, Dr. Coy’s bars en een uitgebreid assortiment Fulfil-eiwitbars.

De lowcoster beweert de eerste luchtvaartmaatschappij te zijn die Heineken 0.0 aanbiedt. “Klanten kiezen nu al voor Ryanair doordat wij de laagste tarieven aanbieden en de ervaring zal met onze verbeterde menukeuze nog positiever uitpakken”, aldus Robin Kiely (Head of Communications Ryanair).

Onlangs liet Ryanair weten met ingang van dit zomerseizoen met Athene (september) en Bratislava (juni) als nieuwe bestemmingen aan te bieden vanaf Eindhoven Airport. In de zomer wordt er twee keer per week naar de steden gevlogen en vanaf het winterseizoen drie keer per week. Vanaf dezelfde luchthaven zal de airline vanaf het winterseizoen 2018 ook Agadir (tweewekelijks) en Riga (vierwekelijks) als nieuwe bestemmingen gaan aanbieden.