Nieuws

Premiumproducten bij lowcoster: Ryanair eerste met Heineken 0.0

Deel dit artikel

Ryanair laat weten haar inflight menu te verbeteren met de toevoeging van een reeks nieuwe premiumproducten, waaronder Heineken 0.0 (een alcoholvrij bier), Hendricks Gin, Grey Goose Wodka en snacks zoals UFIT Protein Drinks, Dr. Coy’s bars en een uitgebreid assortiment Fulfil-eiwitbars.

De lowcoster beweert de eerste luchtvaartmaatschappij te zijn die Heineken 0.0 aanbiedt. “Klanten kiezen nu al voor Ryanair doordat wij de laagste tarieven aanbieden en de ervaring zal met onze verbeterde menukeuze nog positiever uitpakken”, aldus Robin Kiely (Head of Communications Ryanair).

Onlangs liet Ryanair weten met ingang van dit zomerseizoen met Athene (september) en Bratislava (juni) als nieuwe bestemmingen aan te bieden vanaf Eindhoven Airport. In de zomer wordt er twee keer per week naar de steden gevlogen en vanaf het winterseizoen drie keer per week. Vanaf dezelfde luchthaven zal de airline vanaf het winterseizoen 2018 ook Agadir (tweewekelijks) en Riga (vierwekelijks) als nieuwe bestemmingen gaan aanbieden.


Deel dit artikel
Vorige bericht

42% meer vertraagde en geannuleerde vluchten van en naar Nederland...

Volgende bericht

Eurostar: eerste reizigers rechtstreeks van Londen naar Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.