Nieuws

Princess Cruises bevestigt Japan programma voor 2020

Princess Cruises heeft haar complete programma Japan 2020 aangekondigd. Gedurende het jaar zal de 2.670 gasten tellende Diamond Princess vanuit Tokyo en Kobe met meer dan 50 afvaarten naar meer dan 50 bestemmingen in 11 landen reizen. De cruises zijn vanaf nu te boeken.

De cruises variëren in lengte van 5 tot 28 dagen en bieden de gasten de kans om mee te doen aan Japans grootste culturele festivals en speciale evenementen. Geniet van de beroemde lentebloemen tijd, sta versteld van de kleurenexplosie in de herfst, ontdek de grootste zomerfestivals en vier de feestdagen op verder gelegen bestemmingen als Brunei, Maleisië en de Filipijnen.

De Diamond Princess is speciaal aangepast om een op en top Japanse beleving aan boord te bieden; ontspan bijvoorbeeld in een traditioneel ‘onsen’ heet waterbad of dineer in het Kai Sushi restaurant.

Het cruise aanbod bestaat onder meer uit:
· Een 8-daagse Japan ontdekkingsreis met het Kumano Vuurwerk Festival, vertrek 15 augustus 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Wakayama, Kumano, Kochi, Kanmon Straits (scenic cruising), Busan, Nagasaki, Gunkanjima (scenic cruising) en Kagoshima.
·Een 9 daagse Japan ontdekkingsreis naar de Lente Bloemen, vertrek 2 april 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Gamagori, Osaka, Kochi, Hiroshima, Busan en Sasebo.
· Een 14 daagse Borneo & Japan cruise, vertrek 30 december 2020 van Singapore naar Tokyo, met aanleg in Bandar Seri Begawan (Brunei), Kota Kinabalu, Manilla, Hong Kong, Taipei, Okinawa, Osaka (Kyoto) en Shimizu (vulkaan Mount Fuji).

“Onze Japan gasten zullen het beste ervaren dat deze fascinerende regio te bieden heeft, zowel aan boord als aan land”, aldus Tony Roberts, Princess Cruises’ vice president Europa.
“Het cruise aanbod geeft onze gasten de kans om hun vakantie volledig op maat te maken. Korte 7-daagse cruises kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een landarrangement. De langere 14 tot 28-daagse cruises zijn populair bij onze reizigers die graag op verkenning gaan”.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] Miyako (Japan), Niigata (Japan) en Wakayama (Japan). Princess Cruises kondigde begin dit jaar haar complete programma Japan 2020 aan. Gedurende het jaar zal de 2.670 gasten tellende Diamond Princess vanuit Tokyo en Kobe met meer […]

Vorige bericht

Travis lanceert nieuw vertaalapparaat Travis Touch Plus

Volgende bericht

Neckermann scoort met Sunshine Sunday

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.