Nieuws

Twaalf nieuwe havens in jaarprogramma Princess Cruises

Deel dit artikel

Princess Cruises vaart met haar 380 bestemmingen naar alle zeven continenten van de wereld. Dit jaar worden nog eens twaalf nieuwe aanleghavens in het jaarprogramma opgenomen. “Cruisen is een fantastische manier om alle verschillende delen van de wereld te ontdekken”, vertelt Tony Roberts (vice president Europa van Princess Cruises). “Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar nieuwe en boeiende bestemmingen hebben wij dit grote aanbod aan nieuwe havens toegevoegd aan onze huidige bestemmingen.”

De twaalf nieuwe aanleghavens zijn Rockland (Maine, USA), Portland, Portree, Pointe-a-Pitre (Guadeloupe), Mayreau (Saline Bay), Jamestown (Sint-Helena), Gamagori (Japan), Himeji (Japan), Miyako (Japan), Niigata (Japan) en Wakayama (Japan). Princess Cruises kondigde begin dit jaar haar complete programma Japan 2020 aan. Gedurende het jaar zal de 2.670 gasten tellende Diamond Princess vanuit Tokyo en Kobe met meer dan 50 afvaarten naar meer dan 50 bestemmingen in elf landen reizen. De cruises zijn vanaf nu te boeken. De cruises variëren in lengte van vijf tot 28 dagen en bieden de gasten de kans om mee te doen aan Japans grootste culturele festivals en speciale evenementen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Regionale omroepen presenteren uitkomsten grote opiniepeiling over Lelystad Airport

Volgende bericht

Ongemanierde holbewoners

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.