Qatar Airways heeft ‘Beyond Business by Qatar Airways’ gelanceerd, een bedrijfsprogramma voor beloningen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Het nieuwe programma introduceert een nieuwe valuta, Qrewards, en stelt zakenreizigers in staat om te profiteren van exclusieve voordelen. Beyond Business by Qatar Airways zal later in 2019 wereldwijd worden uitgerold.

Met Beyond Business by Qatar Airways, kunnen kleine en middelgrote ondernemingen waardevolle Qrewards verdienen die flexibel kunnen worden ingewisseld op vluchten naar elk van de meer dan 160 bestemmingen van Qatar Airways. Door drie nieuwe beloningslagen te doorlopen, kunnen bedrijven snellere inkomsten en voordelen verkrijgen, waaronder fast track Qatar Airways Privilege Club Gold-status en toegang tot de lounge.

“We zijn er trots op ‘Beyond Business by Qatar Airways’ te introduceren, omdat het kleine en middelgrote ondernemingen beloond voor hun business en de kans geeft om te genieten van spectaculaire voordelen”, aldus Akbar Al Baker (Qatar Airways Group Chief Executive).

Een nieuw full-service accountportaal maakt het voor geregistreerde bedrijven makkelijk om vluchten te boeken, hun Qrewards in te wisselen en inzichtelijke rapportages te krijgen die helpen bij het beheren van hun reisbudget. Volledige informatie, waaronder veelgestelde vragen over Beyond Business by Qatar Airways, is te vinden op de website van het programma.

Qatar Airways heeft onlangs een reeks nieuwe bestemmingen gelanceerd, waaronder Mombasa (Kenia) en Da Nang (Vietnam). Ook in 2019 worden er nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het routenetwerk, waaronder Valletta (Malta) en Isfahan (Iran).