Nieuws

Quick Parking nieuwe partner Miles Attack

Deel dit artikel

Quick Parking is de nieuwste partner van Miles Attack, dat liet Sandra van der Wal (Manager Miles Attack Nederland) in een interview aan TravelPro weten. “We zijn op dit moment samen met de partner het programma aan het opstarten. Het is de bedoeling dat reisagenten binnen twee maanden Miles kunnen verdienen op de boekingen van Quick Parking.”

Miles Attack is sinds februari actief op de Nederlandse markt en breidt het aantal partners steeds verder uit: “Voor partners is Miles Attack enorm interessant. Het is niet voor niets dat al vele partijen met een loyaliteitsprogramma werken, persoonlijke beloning werkt en stimuleert”, aldus Van der Wal. Sinds augustus is ook Schauinsland-reizen partner van Miles Attack.

Op Miles Attack komen reisagenten en toeristische spelers samen; reisagenten verdienen MILES op boekingen van Miles Attack partners en daarnaast door deel te nemen aan acties die Miles Attack samen met haar partners opzet zoals quizzen, e-learnings, boosters en enquêtes. Quick Parking bestaat al sinds 2007 en biedt parkeeroplossingen aan op zestien Europese luchthavens.

Lees het volledig interview in TravelPro nummer 38.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon Airlines stationeert toestellen in Keulen

Volgende bericht

British Airways onderzoekt diefstal klantgegevens

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.