Nieuws

Raad wie de tweede Masked Traveller is en win tickets naar Zuid-Korea

Deel dit artikel

Raad wie de tweede Masked Traveller is en maak kans op tickets naar Zuid-Korea of dinerbonnen voor een Koreaans restaurant naar keuze. Je mag zo vaak meedoen als je wil.

Ter gelegenheid van 60 jaar betrekkingen met Nederland lanceert de Korean Tourism Organization in samenwerking met TravMagazine, TravelPro en TravEcademy de campagne The Masked Traveller, waarbij je dus geweldige prijzen kan winnen!

De eerste hints die gaan over de tweede Masked Traveller hoor je in de TAT’s Travel Podcast van 10 juni. Klik hier om ‘m te luisteren.

Weet jij wie de tweede Masked Traveller is?

Klik dan snel op deze link en vul jouw antwoord in. Je mag zo vaak meedoen als je wil! Je maakt kans op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van €50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Op woensdag wordt de K-friend mascotte onthuld en de winnaar bekendgemaakt.

Deze maand komt er elke dag een K-friend mascotte voorbij op al onze kanalen. In totaal zijn er vier verschillende, waarvan we er nu nog drie kunnen raden; een branche-collega bij een reisonderneming of iemand die anderszins verbonden is met Zuid-Korea. Daarnaast zorgt de Korea Tourism Organisation voor veel informatie en verkooptips waardoor jij Zuid-Korea nog beter verkoopt. Dus houd onze websites, socials, podcast, nieuwsbrieven en cursussen op TravEcademy goed in de gaten!

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

TAT’s Travel Podcast: The Travel Club, directe incasso, d-reizen, krankjorum, de barometer, winactie

Volgende bericht

Ambassadeur in Frankrijk hoopt dat reisadvies in de loop van de zomer geel wordt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."