Nieuws

Reactie Kras op situatie in Ecuador

Deel dit artikel

Op dit moment zit er een groep van Kras van 26 personen in Ecuador, waar op 3 oktober jl. onrust uitbrak en demonstraties en wegblokkades plaatsvonden door een enorme verhoging van de brandstofprijzen. De groep van Kras is daar sinds 26 september aan het rondreizen onder begeleiding van een Kras tourleader.

“We hebben het nauwgezet gevolgd vanaf die dag om de route aan te kunnen passen waar nodig. Zaterdag hebben we besloten dat zij niet hun weg zouden vervolgen naar Guayacil, omdat er onderweg blokkades waren. Ze zijn naar Quito gereisd en verblijven daar in een hotel in een rustige buurt, nabij de luchthaven”, zo laat Petra Kok namens Kras weten. “Morgen vliegen ze door naar de Galapagoseilanden om hun rondreis af te maken. Er stond een nieuwe groep van 24 personen gepland om donderdag te vertrekken. Dat lijkt ons niet verstandig, wij nemen contact op met deze reizigers.”

Lees ook: Nederlandse toeristen al dagen vast in Ecuador.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Reactie Kras op situatie in Ecuador […]

Vorige bericht

Nederlandse toeristen al dagen vast in Ecuador

Volgende bericht

Ecuador-molest: calamiteit vastgesteld

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.