Regent Seven Seas Cruises heeft de reserveringen geopend voor haar nieuwste cruise: Navigate the World – Elements of the Pacific. De 120-nachtendurende cruise, die in januari 2022 van start gaat, overtreft naar eigen zeggen de voorgaande wereldcruises van de rederij. Startend in San Francisco vaart het schip langs 59 havens in 17 landen en biedt daarmee toegang tot 43 UNESCO Werelderfgoed locaties.

“Het reisprogramma van onze 2022 World Cruise en de enorme verscheidenheid aan excursies en evenementen zorgen samen voor een ongeëvenaarde ervaring voor het groeiende aantal luxe reizigers die op zoek zijn naar een adembenemende en cultureel verrijkende reis naar Azië en de Pacific“, vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Er is geen betere manier om deze wondere wereld te bereizen dan in het gezelschap van gelijkgestemden terwijl de beste crew alles tot in de puntjes voor je verzorgt.”

‘Elements of the Pacific’
Het thema van de wereldcruise is gericht op het ontdekken van de elementen water, aarde, vuur en ijs, die samen de wereld hebben gevormd door de jaren heen. Reizigers ontsnappen naar het heldere water van de grote oceaan, kijken uit over de wonderlijke landschappen van Australië en Nieuw-Zeeland, proeven van de vurige smaken in Zuidoost-Azië en passeren de machtige Russische vulkanen voordat ze aankomen bij de adembenemende ijsvlaktes van Alaska. De prijswinnende Seven Seas Mariner zal gedurende 120 nachten een thuis bieden voor haar 700 gasten. Het schip vaart naar 17 landen en 59 havens met 18 overnachtingen in havens, bijna 300 inclusieve excursies en een bezoek aan 43 UNESCO Werelderfgoed locaties. ’s Werelds eerste all-suite, all-balcony cruiseschip is afgelopen jaar uitgerust met een volledig nieuw en hedendaags interieur gekarakteriseerd door Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunst. Het intieme doch ruimtelijke schip beschikt over een crew bestaande uit 500 man, die er samen alles aan doen om de gasten constant te voorzien van gepersonaliseerde, maar bovenal uitstekende service. Deze toewijding is ook terug te zien in de fantastische cuisine van de verschillende restaurants op Seven Seas Mariner. Proef van het beste vlees in het Amerikaanse steakhouse Prime 7, geniet van heerlijke moderne Franse gerechten bij Chartreuse of probeer de lekkerste Italiaanse delicatessen onder het genot van een goed glas wijn bij Sette Mari At La Veranda.

De all-inclusive prijzen voor de wereldcruise beginnen op € 56.850 per gast. Hieronder vallen alle luxueuze extra’s als zo’n 300 excursiemogelijkheden, een wasserette service, medische assistentie en drie exclusieve ervaringen in Sydney, Ha Long Bay en Tokio. De reis zal worden afgetrapt met een pre-cruise gala in San Francisco.