Reisprofessionals die willen deelnemen aan het ANVR-Congres kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de congreswebsite. Het congres vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 24 november 2019 in Belfast waar congresdeelnemers kunnen verblijven in het 4-sterren Grand Central Hotel Belfast, het nieuwste hotel in de Hastings groep in het centrum van de stad.

De sprekers gaan aan de hand van het thema ‘Een wereld te winnen’ in op tal van onderwerpen tijdens deze congresdagen. Op de congreswebsite is het uitgebreide programma te vinden met onder andere de sprekers, excursies, enzovoorts. Na de opening door Tourism Northern Ireland, die voor de deelnemers de mogelijkheid heeft geboden het congres op deze plek te organiseren, is het de beurt aan diverse sprekers.

“We hebben Anna Pollock en anderen bereid gevonden naar Belfast te komen. Zij zet meteen de toon door in te gaan op ‘bestemmingen die zuchten onder massatoerisme’, en geeft aan dat we het ‘anders’ moeten doen. Kamphuis vertelt hoe filosofie ons kan helpen in het dagelijks leven, terwijl Berings de congresdeelnemers richting geeft in het veld van leiderschap en transformatie. Anderen die tijdens deze vier dagen zullen inspireren, zijn Marjolein ten Hoonte (Randstad), Arjen van Hijum (Store Support), Michael Levi (CitizenM) en Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen)”, aldus Frank Oostdam (directeur ANVR).

“En natuurlijk”, vult Oostdam aan, “is er tijd om ook deze moderne stad met historische aspecten verder te ontdekken. Een stad die we kennen van de bouw van de Titanic, van de gele kranen van H&W, van ‘Game of Thrones’, ‘Troubles’, de kleurrijke ‘murals’, de Giants Causeway, de sfeervolle pubs en de Bushmills whiskey.”

Je kunt je nu al -mét vroegboekkorting die geldt tot 20 juli- inschrijven en registreren op www.anvrcongres.nl. Vluchten, hotel, lunches, diners, excursies, sprekerspalet, etcetera, maken dit event tot een inspiratievol congres op ruim een uurtje vliegen van Amsterdam. Dus wacht niet te lang, want vol is vol.