Nieuws

‘Verlenging’ vroegboekkorting ANVR-Congres

Deel dit artikel

Wie zich dit weekend nog inschrijft voor het ANVR-Congres kan nog steeds profiteren van de € 150 vroegboekkorting ondanks het feit dat er op de congressite staat dat inschrijven vanaf morgen € 150 duurder is.

Gisteren was er op het Twitter-account van het ANVR-Congres te lezen dat er dit weekend nog ingeschreven kan worden met vroegboekkorting. “We zijn de beroerdste niet als mensen zich dit weekend nog inschrijven tegen het lage tarief”, zo laat Mirjam Dresmé (Hoofd Communicatie ANVR) desgevraagd weten aan TravelPro.

Het ANVR-Congres vindt dit jaar plaats in het Noord-Ierse Belfast van 21 tot en met 24 november. Gisteren hadden zich zo’n 130 mensen ingeschreven. Deelnemers kunnen tijdens het congres vol aan de bak met netwerken en het ontdekken van Belfast en omgeving. Tijdens de eerste dag (donderdag) is er een diner in Titanic Belfast, gevolgd door een volle congresdag met sprekers en interactie over onder andere overtoerism. Zaterdagochtend gaan de deelnemers naar het 5* Culloden Estate voor de tweede congresdag waarop er in de middag genoten kan worden van diverse excursies of vrije tijd. De locatie van de laatste avond houdt de ANVR en organisatie van het congres nog geheim. Wel wordt er gesproken over een ‘speciale locatie voor de laatste avond in hartje Belfast’. Inschrijven voor het congres is mogelijk sinds eind juni en kan op anvrcongres.nl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oad vestigt zich in Zwitserland: internationale ambities niet uitgesloten

Volgende bericht

Reisagenten uit de kleren voor marketingbudget

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.