Nieuws

Reisbureau Opmeer wint TIME TO SMILE actie TUI

Deel dit artikel

Ter promotie van TIME TO SMILE Balaia Senses dat binnenkort haar deuren opent, organiseerde TUI een winactie voor reisagenten. De opdracht was eenvoudig, boek in het eerste kwartaal van 2018 zoveel mogelijke TIME TO SMILE accommodaties en win een volledig verzorgde reis naar de officiële opening van TIME TO SMILE Balaia Senses op 29 mei. Deze winactie leefde zeker bij de reisagenten, er werd veel over gesproken en er lag een duidelijke focus op de verkoop van TIME TO SMILE accommodaties.

Reisbureau Opmeer kwam uiteindelijk als winnaar over de streep, zij ontvingen op vrijdag 6 april de reischeque uit handen van Jeroen Otto (Accountmanager TUI) tijdens een verrassingsbezoek aan het reisbureau. Margareth en haar team zijn zeer bekend met het TIME TO SMILE product en met het hele team bij elkaar hebben ze nagenoeg alle accommodaties gezien. Hun enthousiasme en kennis over deze appartementen hebben ervoor gezorgd dat zij deze actie met overtuiging gewonnen hebben.


Deel dit artikel
Vorige bericht

BCD Travel: geen distributietoeslag bij boeking KLM

Volgende bericht

Peter Langhout Reizen: groeiende populariteit Formule 1-reizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.