Marieke van der Wal-Vorstenbosch van Reisburo Bernisse in Oudenhoorn heeft een wintersportvakantie naar Canada gewonnen met de Oad-reisagentenactie die de touroperator organiseerde naar aanleiding van de nieuwe brochure ‘Canada Wintersport’. Ze kreeg de prijs uitgereikt van Oad-accountmanager retail Mirelle Bergenhenegouwen en laat weten ernaar uit te kijken om zelf de powdersnow in Canada te gaan ervaren.

De prijs bestaat uit een rechtstreekse retourvlucht van Amsterdam naar Edmonton met KLM, zeven hotelovernachtingen in Jasper in de Rocky Mountains, shuttlebustransfer luchthaven – Jasper v.v., dagelijkse transfers naar het skigebied en een 6-daagse skipas. Bovendien worden bij boekingen via Oad de ski’s of de snowboard gratis meegenomen op deze vlucht. Marieke: “Mijn klanten zijn ervaren skiërs en wilden graag eens naar een ander wintersportgebied en het skiën in de powdersnow ervaren. Ze vonden het arrangement via Oad een erg mooie deal met de laagste prijs. Het maakt Canada een stuk bereikbaarder. De klanten zijn inmiddels weer terug en ze vonden het geweldig!”

“Nog tot en met maart zijn de Canada wintersportreizen met 100% sneeuwzekerheid te boeken voor een vanaf-prijs van € 989 per persoon. Een leuke lastminute tip. Naast Jasper via Edmonton is er ook de keuze uit Banff en Lake Louise en Whistler via Calgary en Vancouver. Of een combinatie van deze bestemmingen in een ‘skisafari’ is ook mogelijk. Bekijk op webscope het volledige Oad Canada aanbod”, aldus Bergenhenegouwen.