Afgelopen jaren hebben vele reisprofessionals hun kennis over Zuid-Afrika een flinke boost gegeven door deel te nemen aan de Roadshow en Masterclasses van South African Tourism en om alle reisprofessionals zo dicht mogelijk in contact te laten komen met al het moois wat Zuid-Afrika te bieden heeft, organiseert het verkeersbureau ook dit jaar weer de Roadshow South Africa.

Voor de zevende keer op rij worden Zuid-Afrikaanse partijen uitgenodigd om kennis te maken met de Nederlandse reiswereld. Dit jaar zullen er maar liefst 25 nieuwe partijen aanwezig zijn. Daarnaast maak je bij deelname ook nog eens kans op een plek voor de studiereis naar Zuid-Afrika begin 2019! Meld je daarom snel aan voor de Roadshow South Africa via de website van het verkeersbureau of door een e-mail te sturen naar satroadshow@southafrica.net.

Na het succes van voorgaande jaren, worden er ook dit jaar voorafgaand aan de Roadshow in Amsterdam, Zwolle en Dordrecht masterclasses georganiseerd. Dit jaar worden de Masterclasses aangeboden voor de reisprofessionals met weinig of nog geen kennis van Zuid-Afrika. Ben je hier in geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier op de website of vermeld het in je email. Wees er voor de Masterclass snel bij, deze zitten elk jaar snel vol! Voor de meer ervaren reisprofessionals volgen er nog Masterclasses begin 2019.

Data op een rij:

  • Maandag 29 oktober: DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  • Dinsdag 30 oktober: DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  • Woensdag 31 oktober: Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle
  • Donderdag 1 november: Van der Valk Hotel Dordrecht