Royal Caribbean International heeft de eerst beelden getoond van het nieuwste schip Icon of the Seas. Het eerste schip uit de Icon-klasse moet in januari 2024 haar eerste vaart gaan maken. 

Vakantiegangers kunnen vanaf morgen (25 oktober) hun Icon-avontuur boeken op de website van Royal Caribbean. Crown & Anchor loyaliteitsleden krijgen vandaag al toegang. “Met elk nieuw schip leggen we de lat in de reisindustrie hoger en verbeteren we wat onze gasten kennen en waar ze van houden”, aldus Jason Liberty (President en CEO, Royal Caribbean Group). “Vanaf het moment dat ze aan boord stappen, is elke ervaring specifiek ontworpen om hen de beste vakantie, waar dan ook ter land en ter zee te geven. Met Icon of the Seas hebben we dit naar een nieuw niveau getild en de ultieme familievakantie gecreëerd.”

Nieuw is onder meer Thrill Island. Dit gebied biedt hoogtepunten zoals Category 6, het grootste waterpark op zee, met zes recordbrekende glijbanen. Chill Island, van de zeven zwembaden aan boord zijn er vier in dit stukje paradijs met drie dekken. Er is een zwembad voor elke stemming, elk met een uitstekend uitzicht op de oceaan. Surfside introduceert een gebied speciaal gemaakt voor jonge gezinnen, waar volwassenen en kinderen van zes jaar en jonger de hele dag kunnen doorbrengen. Volwassenen kunnen genieten van het eindeloze uitzicht bij het Water’s Edge zwembad, terwijl kinderen kunnen spelen bij Splashaway Bay en Baby Bay. Uiteraard is er nog veel meer te beleven met meer dan vijftien restaurants, bars en lounges en meer.

Bekijk hier meer van het schip: