Retailplatform Sambasso heeft TotalParking Schiphol live gezet in haar dashboard. Daarmee biedt het een label waarvan de (online) boekingen altijd voor de retail zijn en waarvan de naam altijd in het bezit blijft van Sambasso. Eerder deze maand lanceerde Sambasso al het retailmerk Verzekergemak.nl.

Sambasso is in 2015 opgericht en maakt zich hard voor boekingen via de retail. Bert Wildeman (Algemeen Directeur Sambasso) laat weten enthousiast te zijn over de lancering van TotalParking Schiphol. “TotalParking Schiphol is een professioneel bedrijf met parkeerterreinen die goed worden bewaakt, met bredere parkeerplaatsen en de mogelijkheid om met een shuttle naar de luchthaven te worden gebracht of om te kiezen voor valet parking. Deze zomervakantie al, maar ook in de toekomst, kan de retail van toegevoegde waarde zijn door de klant ook te helpen met het vinden van een goede parkeerplek.”

TotalParking Schiphol ligt op tien minuten afstand van de luchthaven. Bij het bedrijf, met ruim tien jaar ervaring in parkeren bij de luchthaven, staan gebruikersgemak en betrouwbaarheid centraal. “Reizigers hoeven om de auto te parkeren niet eerst het drukke Schiphol-terrein op en worden vanaf onze parkeerterreinen met een gratis shuttleservice naar de luchthaven gebracht. Je auto kan je met een gerust hart achterlaten op onze geasfalteerde, goed verlichte en 24 uur bewaakte parkeerterreinen. Wie liever direct bij de vertrekhal uitstapt en bij terugkomst in Nederland direct wil kunnen wegrijden, kan kiezen voor onze valet parking”, zo laat Robert Gerritsen (Director Operations) weten.

Parkeren bij TotalParking Schiphol is mogelijk vanaf € 4 per dag. De prijs is afhankelijk van het seizoen en de duur van het parkeren. Hiermee hangt samen het aantal beschikbare plaatsen. Gerritsen adviseert om tijdig te reserveren. “Dat garandeert je de beste prijs en voorkomt dat we al vol zitten.” Beide parkeerterreinen van TotalParking Schiphol bevinden zich op het groene bedrijventerrein Green Park, aan de Middenweg te Aalsmeer. Ze zijn 24/7 toegankelijk en liggen op zeer korte afstand van elkaar verwijderd. De pendelbus rijdt langs beide locaties om reizigers te vervoeren naar het vliegveld Schiphol.

Wildeman: “We zijn ontzettend blij met het feit dat TotalParking Schiphol een samenwerking met ons is aangegaan, want een vliegvakantie begint voor heel veel mensen met het parkeren van de auto bij de luchthaven. We bieden een, in onze ogen, goede commissie en voor de retail is het belangrijk om te weten dat zij de boeking ook krijgen wanneer de klant achteraf online boekt.” Ook voor TotalParking Schiphol wil Wildeman met Sambasso een mailingmodule introduceren, zodat consumenten die een reis boeken en nog geen parkeerplaatsen hebben gereserveerd op een automatisch of door de reisagent gewenst tijdstip een mailing hierover krijgen.