Vanaf juni 2023 zetten Solmar.nl en Flixbus extra capaciteit in om te voldoen aan de toenemende vraag van busvervoer. Reizigers kunnen al een busreis boeken vanaf 49 euro enkele reis. De recente ontwikkelingen op luchthavens wereldwijd hebben geleid tot beperkte capaciteit en vertragingen in de reisindustrie. Als reactie hierop hebben Solmar.nl en Flixbus, toonaangevende aanbieders van busvervoer, besloten om de handen ineen te slaan. 

Met deze samenwerking bereikt Solmar.nl een groter publiek en hoeven de klanten van Flixbus niet meer over te stappen in Parijs of Frankfurt. Hiermee wordt tevens de reistijd voor Flixbus reizigers aanzienlijk verminderd. Vanaf oktober 2023 tot zeker april 2024 zal Solmar.nl, voor reizigers die op zoek zijn naar de winterzon, blijven rijden naar Benidorm (op de maandagen en vrijdagen).

De beperkte capaciteit op luchthavens heeft geleid tot talloze uitdagingen voor reizigers, variërend van hoge ticketprijzen tot onzekerheid over vluchten. Door gebruik te maken van het uitgebreide busnetwerk van Solmar.nl en Flixbus kunnen reizigers deze problemen vermijden en toch genieten van hun geplande reis naar Spanje. Reizigers hoeven zich hierbij geen zorgen te maken over de beperkingen op de luchthavens.

Solmar.nl en Flixbus hebben besloten om voornamelijk extra bussen in te zetten in het hoogseizoen. Deze extra capaciteit biedt reizigers de flexibiliteit om op verschillende tijdstippen te reizen. Verder zorgt het feit dat ze Spanje kunnen bereiken zonder afhankelijk te zijn van de beperkte beschikbaarheid van vluchten ervoor dat reizigers meer rust ervaren.

“Als toonaangevende spelers in de reisbranche begrijpen we als geen ander voor welke uitdagingen reizigers momenteel komen te staan. Door extra capaciteit in te zetten en onze busdiensten uit te breiden, willen we ervoor zorgen dat reizigers comfortabel en betrouwbaar kunnen reizen.”, aldus de woordvoerder van Solmar.nl.

Reizigers kunnen profiteren van de uitgebreide busverbindingen van Solmar.nl en Flixbus, die verschillende steden en vakantiebestemmingen in Spanje verbinden. Of het nu gaat om een ontspannen strandvakantie of het verkennen van de culturele hoogtepunten, de busdiensten bieden een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor vliegreizen.

Voor meer informatie over de busdiensten en het boeken van tickets kunnen reizigers terecht op de officiële websites van Solmar.nl en Flixbus. Daar is gedetailleerde informatie over de dienstregelingen, bestemmingen en tarieven te vinden.