Nieuws

Save the date: groots evenement MSC Cruises in Rotterdam

MSC Cruises Nederland zal in samenwerking met MSC Cruises België van 4 op 5 november van dit jaar de MSC Grandiosa verwelkomen in Rotterdam. Op dat moment is het schip onderweg naar Hamburg waar zij op 9 november 2019 zal worden gedoopt.

Op de dag dat de Grandiosa Rotterdam aandoet zal er een grootst evenement worden georganiseerd, zo laat MSC Cruises Nederland aan TravelPro weten. Er zal een mystery guest optreden, er zullen prijzen worden uitgereikt en het zal vooral heel gezellig gaan worden. Het evenement staat gepland tot in de late uurtjes en daarom zal er dan ook uiteraard aan boord van de MSC Grandiosa geslapen worden.

De MSC Grandiosa biedt een uitgebreide keuze van twaalf binnen- en buitenlocaties met een verleidelijk aanbod aan buffetrestaurants tot specialiteitenrestaurants om te dineren. Op de promenade zal een exclusief restaurant voor de MSC Aurea gasten worden geïntroduceerd. De MSC Yacht Club biedt luxe accommodatie en exclusieve services aan, maar ook een reeks van fantastische privé-faciliteiten. Zoals de elegante Top Sail Lounge, een panoramische lounge met spectaculaire uitzichten, een volledig toegewijd restaurant, privébutler en de One Pool Deck, met privézwembad, bubbelbad, zonnedek en bar.

MSC Grandiosa is ontworpen voor alle seizoenen en kan de meeste internationale havens van de wereld bezoeken. Met 181.000 GRTs en een capaciteit voor 6.334 passagiers, wordt dit nieuwe mega-schip de grootste in de vloot van MSC Cruises tot nu toe. Het schip beschikt over de nieuwste milieutechnologie op zee en zal naast EGCS (hybride systemen) en SCR-katalysatoren (nieuwste uitlaatgasreinigingssystemen), ook uitgerust zijn met state-of-the-art afvalbeheer en recyclingmogelijkheden, emissiebeperkende energie- en warmteterugwinningssystemen en zeer geavanceerde afvalwaterzuivering.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] hebben weten te bemachtigen, zullen verzekerd zijn van een gegarandeerde hut tijdens het grootse MSC Cruises evenement aan boord van de MSC Grandiosa in Rotterdam op 4 november 2019. Reisagenten kunnen inloggen via […]

Vorige bericht

TUI: actieve vakanties steeds belangrijker

Volgende bericht

United Travel uitgebreid met drie nieuwe ZRO's

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.