MSC Cruises heeft met ‘MSC Masters’ een nieuw e-learningprogramma gelanceerd voor reisagenten. Het programma helpt om MSC-kennis te vergroten, klanten uitgebreid advies te kunnen geven en daarmee hun inkomsten te verhogen.

De eerste 1.000 reisagenten die de ‘MSC Masters’ afronden en het certificaat ‘MSC Specialist’ hebben weten te bemachtigen, zullen verzekerd zijn van een gegarandeerde hut tijdens het grootse MSC Cruises evenement aan boord van de MSC Grandiosa in Rotterdam op 4 november 2019. Reisagenten kunnen inloggen via mscmasters.nl en daar zelf een persoonlijk account aanmaken door op ‘Create Your Own Account’ te klikken op de startpagina.

Het opleidingsonderdeel ‘MSC Masters’ bestaat uit twaalf modules en de hierbij behorende eindtoets. De individuele leermodules kunnen snel en gemakkelijk binnen vijf tot twintig minuten worden doorlopen, indien nodig worden onderbroken en op elk moment worden voortgezet of herhaald. Degenen die de eindtoets met succes afronden, ontvangen het certificaat ‘MSC Specialist’ en komen in aanmerking voor fantastische prijzen.

MSC Cruises heeft haar aanbod de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van klanten. Met veertien nieuwe schepen in aanbouw tot en met 2027, vergroot MSC Cruises haar brede portfolio aan diensten, technologieën en innovaties en is het belangrijk om de reisagenten te allen tijden zo vertrouwd mogelijk te maken met MSC Cruises haar producten. Dit zodat reisagent op deze manier hun klanten het beste kunnen adviseren. Naast cursussen en scheepsinformatie biedt het nieuwe e-learningprogramma ook een diepgaande achtergrond over de waarden, geschiedenis en bijzonderheden van het bedrijf.