CoronavirusNieuws

Schiphol in overleg met luchtvaartmaatschappijen

Deel dit artikel

“Dit gaat zeker impact voor ons hebben, maar wat die impact precies gaat zijn dat zijn we op dit moment aan het inventariseren”, zo laat een woordvoerder van Schiphol vanochtend weten op Radio 1.

De luchthaven kijkt vandaag samen met luchtvaartmaatschappijen wat voor impact het gaat hebben voor de vluchten naar de Verenigde Staten. “Dat mensen er last van gaan hebben is zeker. Er gaan op een dag enkele tientallen naar de VS vanaf Schiphol. Het gaat om een hoop mensen die naar Amerika gaan en uit Amerika komen.” Er vertrekken wekelijks ruim 200 vluchten vanaf Schiphol naar de Verenigde Staten.

“Mensen die vanochtend zijn gearriveerd willen informatie hebben of ze zo spoedig mogelijk terug moeten. Mensen die een ticket hebben naar Amerika raden we aan om continu de info te blijven monitoren van de luchtvaartmaatschappijen.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oostdam (ANVR): VS-reizigers kunnen kosteloos annuleren

Volgende bericht

Vakantie geboekt naar een coronagebied? Hoe zit het met de reisverzekering?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.