Nieuws

Schrijf je in voor de Caribbean Latin Workshop

Deel dit artikel

Op maandag, 30 september vindt de Caribbean Latin Workshop plaats in ’s-Hertogenbosch. Dit jaarlijks terugkerende evenement beloofd een bijzondere editie te worden. De organisatie laat weten een interessante line-up te hebben van zo’n twintig partners uit Latijns Amerika en de Caribbean, evenals interessante gastsprekers.

Maak kennis met Caribbean Latin experts die insiders nieuws en reistips met je delen. Dit alles onder het genot van een Caribbean Latin maaltijd, heerlijke snacks en drankjes. Kortom genieten en er ook nog eens heel veel van opsteken. Als locatie is gekozen voor een uniek industrieel erfgoed, de Gruyter Fabriek op loopafstand van het CS en met ruime parkeergelegenheid (gratis) voor de deur. Anno nu een inspirerende werkplek voor creatieve ondernemers en kunstenaars.

Mix & Match Programma
Of je nu kiest voor het namiddag- of het avondprogramma, beiden kunnen worden gecombineerd met het Caribbean Latin Buffet. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om aan allebei de programma’s deel te nemen. De keuze is aan jou!

Vanaf 16.00: Namiddagprogramma
Vanaf 17.30: Caribbean Latin Buffet
Vanaf 18.30: Avondprogramma + prijsloting
Einde: 22.15

Schrijf je in!
Registreer je of kijk voor meer info op Caribbeanlatin.nl.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 18 september 2019 at 13:44

    […] 30: Caribbean Latin Workshop. Lees meer. […]

Vorige bericht

Fortaleza nieuwe bestemming Air Europa

Volgende bericht

Boekingen juli: Denemarken (+60%) en Zweden (+101%) scoren opvallend goed

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.