Wat kun je allemaal met Sambasso via het dashboard? Hoe maak je die linkjes die zo belangrijk zijn of een offerte? Werken met de app hoe werkt dat precies? Allemaal vragen waarop je op 25 juni tijdens de interactieve webinar van Sambasso antwoorden op gaat krijgen.

“De mogelijkheden zijn eindeloos, met Sambasso kun je echt heel veel. Via het Sambasso dashboard kun je linkjes sturen naar je klanten, zodat ze rechtstreeks gekoppeld zijn aan jou. Deze linkjes kun je ook plaatsen op Facebook of andere sociale media kanalen, je kunt offertes versturen en nog veel meer. Via de app kun je direct contact hebben met je klant, bestanden delen en extra inkomen verdienen”, aldus Bert Wildeman (directeur Sambasso).

Wildeman liet eerder deze week aan TravelPro weten met een zeer goed gevoel terug te kijken op de Sambasso webinar die hij halverwege mei organiseerde. “Als het Sambasso dashboard voor jou nog net is als de cockpit van een vliegtuig, dan is het volgen van de webinar zeker aan te raden. De webinar is interactief, waarbij ik alles stap voor stap uitleg en voordoe, zodat reisprofessionals straks optimaal gebruik kunnen maken van Sambasso!” Inschrijven kan hier.