Nieuws

Singapore Airlines: € 1 voor één nacht in Singapore

Deel dit artikel

Onlangs heeft Singapore Airlines haar Great Singapore Airlines Getaway promotie gelanceerd, waarbij passagiers tijdens de verkoopperiode in combinatie met een Singapore Airlines ticket één overnachting in Singapore kunnen boeken vanaf € 1 per persoon (op basis van een tweepersoonskamer). Deze Singapore Stopover Holiday aanbieding is te boeken tot en met 2 oktober 2018.

Daarnaast laat de luchtvaartmaatschappij weten dat er momenteel speciale tarieven vanuit Amsterdam naar verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland worden aangeboden. De tarieven voor reizen in Business Class, Premium Economy Class en Economy Class zijn geldig voor verkoop tot en met 11 september 2018 en de reisperiode is van 1 november 2018 tot en met 30 september 2019.

Om aan de groeiende vraag tussen Singapore en Japan te voldoen, gaat Singapore Airlines met ingang van 28 december 2018 een vierde dagelijkse vlucht naar Tokyo’s Haneda Airport uitvoeren. De extra dagelijkse vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER, waarmee de capaciteit op de route met meer dan 1.800 stoelen per week wordt uitgebreid. Samen met de twee dagelijkse vluchten naar Narita Airport komt het aantal dagelijkse vluchten tussen Singapore en Tokyo nu op zes.


Deel dit artikel
Vorige bericht

St. Maarten na orkaan Irma: bekijk het met eigen ogen

Volgende bericht

Aardbevingen veroorzaken een terugval van 26% in boekingen naar Indonesië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.