Nieuws

Situatie in de getroffen gebieden Thailand weer stabiel

De Tourism Authority of Thailand (TAT) deelt mee dat de storm, die het zuiden van Thailand heeft getroffen, is opgeklaard. De situatie in de getroffen gebieden is weer stabiel, mede dankzij de Koninklijke Thaise regering, vele particuliere organisaties en het publiek die hulp verleend hebben. De inwoners van Thailand hebben hun krachten gebundeld met de aanwezige toeristen om samen de stranden op te ruimen.

Vele bestemmingen met populaire stranden in de Golf van Thailand en langs de Andamanse zee zijn grotendeels onaangetast door de storm, waaronder Phuket, Phang Nga, Krabi, Chumphon, Surat Thani, Ko Samui en Ko Phangan. Nu het weer is opgeklaard en het transport weer volgens schema verloopt, trekken de populaire stranden en eilanden in het zuiden van Thailand weer zonliefhebbers aan. Ook zijn de activiteiten naar de omliggende eilanden en snorkelexcursies weer van start gegaan. Meer info via deze link.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn. Informatie en bron: Illustraties: PhotoStock Content: Sharon Evers Bron: TravelPro […]

Vorige bericht

Thalys benoemt Bertrand Gosselin tot CEO

Volgende bericht

KLM annuleert morgen 159 vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."