Nieuws

Social media vol met herinneringen aan (faillissement) OAD

Deel dit artikel

De afgelopen dagen wordt er ook online volop stilgestaan bij het faillissement van OAD op 25 september 2013, gisteren exact vijf jaar geleden.

Het faillissement heeft 1.750 mensen hun baan gekost en tientallen partijen hebben claims ingediend waar nog steeds op wordt gewacht. Ondertussen loopt de zaak van de familie Ter Haar tegen de Rabobank nog steeds, waarbij de Rabobank op dit moment tot 1 november de tijd heeft voor hun conclusie van dupliek.

Op de Facebook-pagina van Oad Museum Holten reageren veel oud-medewerkers van de Holtense touroperators. Opvallend veel spreken over de verwerking van het faillissement. Ook is de Facebook-pagina ‘5jaarnaoad‘ opgezet waarop te lezen is waar Oad-medewerkers na het faillissement aan de slag zijn gegaan. De reacties variëren van reisagenten die bijvoorbeeld de Dr-t Groep eeuwig dankbaar zijn dat hun winkel werd overgenomen tot mensen die niet meer aan de bak kwamn.


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Lichten vijf jaar na OAD-faillissement hoopgevend op groen"

Volgende bericht

Brand USA lanceert 'Brand USA Travel Week'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.