Nieuws

Stakingen in Frankrijk treffen reizigers

Deel dit artikel

In Frankrijk wordt flink gestaakt, waardoor onder andere treinreizigers te maken krijgen met vertragingen en toeristen in steden geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

NS International meldt dat vanaf vandaag tot en met 12 december de Thalys 9391 en 9345 (Brussel-Amsterdam) en de 9346 en 9382 (Amsterdam-Brussel) niet rijden. Reizigers kunnen hun reis omboeken op basis van beschikbaarheid of annuleren zonder extra kosten. Ongeacht de tariefvoorwaarden zijn Thalys tickets van/naar Parijs, Marne la Vallée en Charles de Gaulle voor reizen van 5 tot en met 15 december om te boeken op basis van beschikbaarheid of te annuleren zonder extra kosten.

Het treinverkeer is op het gehele Franse treinnetwerk verstoord. Informatie over  TGV of een andere trein binnen Frankrijk is hier te vinden. Eurostar heeft vandaag en 10 december treinen geannuleerd. Er zijn ook treinen op de route in België en Nederland getroffen, omdat er een verstoring van de seingeving wordt verwacht. Kijk hier om welke treinen het gaat.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. lil
    10 december 2019 at 14:46

    FRANKRIJK!!!!!!!!!!!!!!!!

Vorige bericht

Fleur Broer aan de slag bij TUI at Home

Volgende bericht

Meer Nederlanders met de camper op vakantie in de winter

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.