Breaking

Steven van Nieuwenhuijzen naar Blokker

Steven van Nieuwenhuijzen is benoemd tot concerndirecteur Speelgoed per 1 augustus 2015. Hiermee wil Blokker Holding een extra impuls geven aan verdere vernieuwing, snellere omzetgroei en een volledig omnichannel-aanbod bij de speelgoedformules van het concern.

Van Nieuwenhuijzen heeft in zijn loopbaan diverse management- en directieposities bekleed, meest recent als chief commercial officer (CCO) TUI Benelux. Van Nieuwenhuijzen treedt toe tot de Concerndirectie van Blokker Holding en is in die positie verantwoordelijk voor de speelgoedformules Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys. Daarnaast gaat hij aan de slag als algemeen directeur Intertoys, waar hij de dagelijkse leiding van deze speelgoedformule op zich neemt.

“Steven heeft veel ervaring met de transformatie van bekende formules naar snelle, wendbare omnichannel-organisaties. Wij verwachten dat onze speelgoedketens onder zijn leiding nog dichter en sneller bij de klant kunnen komen met producten, diensten en speelconcepten die relevant zijn en blijven. We zijn verheugd dat Steven, samen met onze ervaren speelgoedmedewerkers, verder gaat werken aan de ontwikkeling van een klant gestuurde organisatie”, aldus Theo de Kool, voorzitter van de Raad van Bestuur

Thomas Smit, algemeen directeur Bart Smit en sinds 2010 ook lid van de Raad van Bestuur Blokker Holding, heeft ervoor gekozen zich volledig te richten op de dagelijkse aansturing van de Bart Smit speelgoedketen. Bij deze keten heeft hij belangrijke vernieuwingen in gang gezet, onder meer op het gebied van ICT en omnichannel. Verder heeft hij het Shared Service Center Kwaliteit binnen het concern opgericht. Smit treedt per 1 augustus uit de Raad van Bestuur en de Concerndirectie.

Met bovengenoemde positiewijzigingen vormen CEO Theo de Kool en CFO Jeroen Visser per 1 augustus de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. De Concerndirectie bestaat per 1 augustus, naast De Kool en Visser, uit de concerndirecteuren HR Agnes Schrijver, Omnichannel/Nextail Antoine Brouwer en Speelgoed Steven van Nieuwenhuijzen.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Disneyland Paris komt met halve marathon weekend

Volgende bericht

Europese cruise-industrie draagt bij aan herstel economie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.