Nieuws

Strengere veiligheidsmaatregelen Sharm El Sheikh van 6 – 19 november

Deel dit artikel

Wie van 6 november tot en met 19 november naar of vanaf de Egyptische badplaats Sharm El Sheikh reist, moet rekening houden met extra veiligheidsmaatregelen.

In die periode vindt in de badplaats namelijk een internationale klimaatconferentie (COP27) plaats die zal worden bezocht door een groot aantal wereldleiders en tienduizenden deelnemers vanuit de gehele wereld.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst er in het reisadvies voor Egypte op dat er in deze periode strengere veiligheidsmaatregelen zullen zijn op het vliegveld van Sharm El Sheikh zijn.

‘De wegen van en naar het conferentiecentrum en de hotels, waar deelnemers verblijven, kunnen gesloten zijn’, aldus het reisadvies. ‘Houd hier rekening mee als u in deze periode een toeristische reis gaat maken naar de badplaats Sharm El Sheikh. Lees het hele reisadvies om te zien wat dit voor u betekent’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM annuleert plannen Abu Dhabi

Volgende bericht

VillaVibes: aantal boekingen singlereis niet eerder zó hoog

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.