Het is inmiddels bij veel reisagenten een begrip geworden: samen sparen voor een team BBQ van Sunair Vakanties. Goed nieuws: de reisorganisatie is vandaag weer gestart met de BBQ-actie. Om de actie extra kracht bij te zetten is er besloten om  maar liefst vier Steden van de Maand aan te bieden.

Vanaf 1 juni sparen alle ingeschreven reisbureaus en ZRA’s voor een eigen barbecue-avond. De actie loopt dus van 1 juni tot en met 31 augustus; er kan drie maanden lang worden gespaard worden. Elke persoon voor wie een pakketreis wordt geboekt telt mee.

Steden van de Maand
Om de actie kracht bij te zetten is er besloten om in deze maanden maar liefst vier Steden van de Maand aan te bieden. Via sales zijn er tools, zoals een filmpje en consumentenuitingen beschikbaar, die gebruikt kunnen worden om te delen via jouw eigen social media-kanalen. Voor de maand juni zijn dat: Kopenhagen, New York, Madrid en Rome met heel veel leuke gratis extra’s! (in New York, Madrid en Rome geldt deze maand dat de reizigers maar liefst twee gratis extra’s krijgen naast het Time to Momo-boekje)

Inschrijven
Inschrijven voor de BBQ-actie kan via de startpagina van SJORS, eenmaal aangemeld houdt Sunair alle boekingen bij en wordt er regelmatig een tussenstand gegeven.