Nieuws

Sunair vaker naar Guernsey vanaf Groningen Airport Eelde

Deel dit artikel

Steden- en Kanaaleilandenspecialist Sunair Vakanties verdubbelt in 2020 het aantal vluchten van Groningen Airport Eelde naar Kanaaleiland Guernsey. Vanaf zondag 26 april tot en met 16 augustus vliegt de touroperator wekelijks en non-stop van Groningen naar Guernsey.

Marc van Amsterdam (directeur Sunair Vakanties): “Onze try-out van afgelopen seizoen met acht rotaties, was een geweldig succes. Mede omdat de noordelijke reisbureaus ons initiatief volledig omarmt hebben”. De serie was vorig seizoen binnen anderhalve maand volledig volgeboekt. Genoeg reden voor Sunair Vakanties om de serie volgend jaar uit te breiden met nog acht rotaties, inclusief het hoogseizoen in juli en augustus.

Succesvol
Jonas van Dorp (Groningen Airport Eelde): “Wij zijn blij dat Sunair Vakanties deze prachtige bestemming dit jaar zo succesvol heeft kunnen lanceren. Het geeft tevens een mooi signaal dat de Noorderlingen enthousiast zijn over nieuwe bestemmingen vanaf onze regionale luchthaven. Wij zijn trots dat Sunair Vakanties de vluchtserie het komende seizoen gaat verdubbelen.”

Rotterdam
Sunair Vakanties handhaaft ook de populaire vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport naar zowel Guernsey als Jersey. Vanaf Rotterdam vliegt de touroperator nog iets langer door, tot en met 6 september. Van Amsterdam: “Vanaf Rotterdam The Hague Airport vliegen we op beide eilanden, maar de vluchttijden zijn zo op elkaar afgestemd dat ook passagiers die vanaf Groningen vertrekken een eiland combinatie met Jersey kunnen maken en op de terugreis met een korte overstap op Guernsey weer terug kunnen vliegen naar Groningen Airport Eelde.” De brochure voor de Kanaaleilanden verschijnt eind november. De voorboekingen kunnen reeds worden ingestuurd, op basis van de brochure van 2019.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Ook Gambia zoekt oplossingen na faillissement Cook

Volgende bericht

Jarige KLM deelt vilten grachtenpandjes uit

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.