Sunny Cars heeft de gratis Flexservice verlengd. Dankzij de Flexservice kan de klant tot één uur voor huuringang kosteloos annuleren. Vroegboekers die nu alvast een huurauto reserveren voor de zomervakantie profiteren naast de Flexservice van volop keuze uit de gewenste type auto en ophaal- en afleverlocaties. En dit alles tegen nu nog aantrekkelijke prijzen. Ook de reisagenten worden in het zonnetje gezet. Zij ontvangen voor elke boeking een extra bonuspunt en sparen zo voor korting op hun eigen huurauto.

De vroegboekactie heeft een looptijd van twee maanden, van 1 december 2022 t/m 31 januari 2023. Alle boekingen gemaakt voor de zomerperiode (1 april t/m 31 oktober 2023) doen automatisch mee aan de actie. Voor reisagenten geldt dat er in korte tijd veel korting gespaard kan worden voor hun eigen huurauto. Er zijn slechts 10 boekingen nodig om de eerste 50 Euro te ontvangen. Met 25 boekingen ontvangt de reisagent al 150 Euro korting op een eigen autohuurreservering. Een makkelijke opgave in december en januari als de vraag naar vakantie groot is.

Suzanne Al, Marketing Director Nederland, België en Frankrijk, over de vroegboekactie: “Afgelopen jaar is het bewijs geweest dat vroegboeken loont. Hoe meer lastminute de huurauto werd gereserveerd, hoe hoger de prijzen lagen. Ook was de beschikbaarheid in de zomer op populaire bestemmingen vaak een uitdaging, zeker voor bepaalde autotypes als een stationwagen of een minivan. We kwamen daarom al snel tot de conclusie dat door de Flexservice ook in 2023 gratis aan te bieden, we de reisagent een extra verkooptool geven om zo snel mogelijk een huurauto te reserveren voor zijn klant. Ook willen we hen belonen in deze periode. Wij geloven namelijk dat het zelf beleven van ons all-in huurconcept helpt bij de verkoop. Met het sparen van extra Sunnies heeft elke reisagent de kans om een flinke korting op zijn eigen Sunny Cars reservering bij elkaar te sparen.”