Met ingang van januari 2022 heeft autohuurspecialist Sunny Cars de Smile Society weer opgestart. De Smile Society is al tien jaar een begrip onder reisagenten en is een club speciaal voor de 100 beste verkopers van Sunny Cars autohuur. Nu de markt aantrekt en er volop huurauto’s gereserveerd worden is dit het perfecte moment om de Smile Society weer nieuw leven in te blazen.

Ieder kwartaal wordt een nieuwe lijst samengesteld met daarin de 100 reisagenten die de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Naast de eer worden de reisprofessionals die de lijst halen beloond met 10% extra agentenkorting. De top 30 krijgt zelfs 15% extra agentenkorting en de nummer één ontvangt € 500,- autohuurtegoed. De eerste Top 100 wordt in april bekendgemaakt, alle boekingen gemaakt in januari, februari en maart mee. In april ontvangen alle reisagenten die in de lijst staan persoonlijk bericht.

Eigen ervaring als verkoopargument
Met de extra agentkorting, die bovenop de standaard 20% agentkorting kan worden gebruikt, biedt Sunny Cars reisagenten de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven zelf de zonnige kant van autohuur te ervaren. Het zelf beleven van het all-in huurconcept is volgens Sunny Cars het beste verkoopargument. Zo weet je als reisagent precies wat er allemaal komt kijken bij het huren van een auto en hoe prettig het is om vooraf al te weten dat er ter plaatse geen gedoe is voor je klant.

Leren van collega’s
Elk kwartaal interviewt Sunny Cars reisagenten uit de top 100 die opvallen, zoals de hoogste nieuwe binnenkomer of de reisagent die de grootste stijging heeft laten zien. Door het delen van hun verkooptips krijgen reisagenten inspiratie hoe collega’s autohuur meenemen in een adviesgesprek. Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over de Top 100: “De Smile Society geeft ons de kans onze topverkopers persoonlijk te belonen door ze in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”