Sunny Cars heeft de eerste editie van ‘On your way’ uitgegeven. Het inspiratiemagazine geeft een compleet beeld van de all-inclusive formule van Sunny Cars, maar laat vakantiegangers vooral zien wat je allemaal met een huurauto kunt doen en hoeveel vrijer je bent als je kunt gaan en staan waar je wilt.

Zo staan in het magazine tips voor slimme autohuur, rijden in de bergen, autohuur met kinderen en wat de voordelen zijn van de servicepakketten van Sunny Cars, zoals het Geen waarborgpakket. Ook vindt de lezer wat standaard bij het all-in pakket is inbegrepen, hoe de eerlijke tankregeling werkt, wat bedoeld wordt met terugbetaling van het eigen risico en wat de WA-verzekering en dekking van schade aan glas, bodem, banden en dak inhoudt. Maar bovenal vind je in het magazine veel informatie over en mooie foto’s van bestemmingen die je met een huurauto kunt verkennen. Een uitgebreide rondreis door Kroatië, leuke uitstapjes rondom Málaga en een verhaal over de perfecte roadtrip in West-Amerika.

Suzanne Al, Director of Marketing the Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over On your way: “On your way is echt een leuk magazine geworden met interessante en inspirerende reisartikelen. Juist die verhalen over de bestemmingen vinden we belangrijk; kijk eens wat een leuke dingen je allemaal kunt doen met een huurauto! Maar net zo belangrijk vind ik dat er ook klantervaringen in het magazine staan. Wij scoren hoog op het gebied van klanttevredenheid, een 9 uit bijna 19.500 reviews. Dat kunnen wij zelf zeggen, maar het is veel leuker als klanten het zelf vertellen. Daarom hebben we een interview met een van onze vaste klanten die al op veel verschillende bestemmingen met een huurauto heeft rondgereden en laten we klanten aan het woord die specifiek voor een van onze servicepakketten hebben gekozen en daar goed ervaringen mee hebben.” Bezoekers van de office warming die Sunny Cars vorige week organiseerde in het nieuwe pand van de autobroker in Haarlem kregen een exemplaar mee van het nieuwe magazine.

https://issuu.com/sunnycarsnl/docs/on-your-way-1811