Nieuws

Tenzing Travel: dit jaar ook Camperdag voor reisagenten

Deel dit artikel

Tenzing Travel organiseert dit jaar naast de tweede editie van de consumenten Camperdag voor het eerst een reisagenten Camperdag op vrijdag 31 augustus aanstaande van 13.00 tot 20.30 uur bij haar Travel Shop in Amsterdam. “Na het grote succes van de consumenten Camperdag 2017 hebben we besloten dit jaar een dag te organiseren speciaal voor reisagenten”, zo laat de touroperator weten.

De touroperator laat weten dat het een informatieve en inspirerende dag wordt waarbij geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen in verschillende campers uit Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika en interessante presentaties kunnen bijwonen. Daarnaast is er volop de gelegenheid om in contact te komen met de reisspecialisten van Tenzing Travel. Deelnemers aan de Camperdag maken kans op twee tickets van Air Transat. Aanmelden voor het event kan op de agentensite van Tenzing Travel.

Evenals vorig jaar wordt er ook weer een consumentendag georganiseerd, ditmaal op zaterdag 1 september. Deze dag begint om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Meer informatie hierover en foto’s en een video van het event in 2017 vind je op deze website.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 15 augustus 2018 at 11:21

    […] 31: Camperdag voor reisagenten, Tenzing Travel. Meer info. […]

Vorige bericht

VNV dreigt met werkonderbrekingen in cao-onderhandelingen met KLM

Volgende bericht

"Vaker thuisblijven is het motto"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.