CoronavirusNieuws

Thailand Pass nodig voor toelating tot Thailand

Deel dit artikel

Vanaf vandaag (1 februari 2022) moeten alle reizigers die naar Thailand willen een Thailand Pass aanvragen voor toelating. Deze pas kan binnen 60 dagen voor de geplande reis naar Thailand aangevraagd worden.

Alle inkomende reizigers moeten vanaf 1 februari 2022 een Thailand Pass aanvragen om toegang te verkrijgen tot Thailand. Er wordt bij de aanvraagprocedure voor de Thailand Pass onderscheid gemaakt tussen volledig gevaccineerde reizigers (Test and Go) en niet gevaccineerde of niet-volledig gevaccineerde reizigers. Voor deze laatste twee categorieën geldt een ‘Alternative Quarantaine’ (AQ). Deze Thailand Pass kan binnen 60 dagen voor de geplande reis naar Thailand aangevraagd worden via http://tp.consular.go.th (informatie in Thais en Engels). Lees alle informatie en instructies op de website van de overheid van Thailand (informatie in het Engels).

Kijk voor het volledige reisadvies voor Thailand op de website van Buitenlandse Zaken.


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Als ik geen tv-kok was geworden, dan was ik reisagent geweest”

Volgende bericht

Oostdam (ANVR) verwijt overheid dat reizen buiten Europa nog een groot probleem is

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.