Nieuws

Thanksgiving: Delta Air Lines doneert extra aan Voedselbank

Deel dit artikel

Op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving doet Delta Air Lines een extra donatie aan Voedselbank Amsterdam. Delta werkt al sinds 2019 samen met Voedselbank Amsterdam en heeft de organisatie zowel met vrijwilligerswerk als financieel ondersteund.

Met de actie in het kader van de viering van Thanksgiving ondersteunt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Voedselbank Amsterdam bij het in samenwerking met supermarkten en leveranciers uitdelen van voedsel dat anders weggegooid zou worden. Onlangs nog hielp Delta bij de financiering van de vernieuwing van het wagenpark, waardoor dit efficiënter en duurzamer wordt.

Crisis
Tijdens het jaarlijkse Going for Gold-evenement van de American Chamber of Commerce in Nederland op 24 november in Amsterdam zei Clare Black (General Manager Home Markets van Delta): “Thanksgiving draait om dankbaar zijn voor wat we hebben en teruggeven. Delta richt zich op het teruggeven aan de gemeenschappen die we bedienen en deze samenwerking is dit jaar relevanter dan ooit gezien de crisis in de kosten van levensonderhoud waar velen mee te maken hebben. We zijn er trots op dat we mensen in heel Nederland kunnen helpen.”

Ondersteunen
Rutger Koopmans (Voedselbank): “We zijn enorm enthousiast over deze samenwerking met Delta Air Lines. Met de steun van partners zoals Delta kunnen we ons essentiële werk voortzetten door mensen in voedselarmoede in het hele land te ondersteunen.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Foto's - Luchthaven Dubai opent game lounge

Volgende bericht

Rintel (KLM): "Voor elke functie en elke shortlist een vrouw op de lijst"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.