“Binnen The Travel Club/YourTravel/United Travel is er nu een constante focus op het organiseren van famtrips voor de zro’s. Zien is immers verkopen”, aldus Jeannie Vincent, directeur-eigenaar van The Travel Club, YourTravel en United Travel.

Op uitnodiging van het Curaçao Tourist Board en KLM bezochten twaalf zelfstandige reisondernemers van The Travel Club en YourTravel van 25 tot 30 juni Curaçao. Twee deelnemers hadden dit eiland lang geleden al eens bezocht, voor de overige tien was het de eerste keer op dit heerlijke eiland. Er werden veel hotels en resorts bezocht en geïnspecteerd. “Erg fijn om eindelijk eens de accommodaties te zien die je al zo vaak voor je klanten geboekt hebt”, aldus een deelnemer.

De groep deed een snorkeltour en bezocht het Sea Aquarium en Dolphin Academy. De reis werd begeleid door een zeer bekwame en gezellige gastvrouw van het Curaçao Tourist Board die veel te vertellen wist over het eiland. Ze bezochten het Pietermaai district en op donderdagavond beleefde de groep de ‘Punda Vibes’. De levendige wijk staat dan bol van leuke activiteiten, heerlijk eten en drinken, leuke winkels en kraampjes die tot laat open zijn. Tevens stond een tour door het Christoffelpark en Shete Boka National Park op het programma. De reis werd afgesloten met een relaxte sunset catamaran cruise.