Nieuws

Thomas Cook: óók in de zomer van Groningen naar Ibiza

De vluchten van Nordica met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde in het voorseizoen zijn nagenoeg volgeboekt, waardoor Neckermann Reizen en Thomas Cook hebben besloten om deze exclusieve vluchten ook in de hoogseizoensmaanden  – juli en augustus – aan te bieden.

“Onderzoek van de luchthaven zelf wees eerder al uit dat er veel vraag is naar rechtstreekse vluchten naar Ibiza”, aldus Carola Hoekstra (Managing Director Thomas Cook Nederland). “Inmiddels is, door de vele boekingen, bevestigd dat er inderdaad veel behoefte is aan vakanties naar dit populaire eiland van de Balearen. De vluchten die aangeboden worden in het voorseizoen zijn nagenoeg volgeboekt. Aanstaande zaterdag vertrekt de eerste vlucht van deze succesvolle reeks, die we zullen doorzetten in de zomermaanden.”

Groningen Airport Eelde
“De bestemming Ibiza is supergoed ontvangen in de markt. We zijn dan ook blij dat Thomas Cook en Nordica ook in het hoogseizoen vluchten naar Ibiza aanbieden. Het is een mooie aanvulling op ons zomeraanbod”, aldus Bowy Odink (commercieel manager bij Groningen Airport Eelde).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Brussels Airport komt met zelfrijdende shuttlebus

Volgende bericht

Reisagenten genieten van avond Cartagena

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."