NieuwsThomas Cook

Thomas Cook Nederland B.V. in surseance

Deel dit artikel

Thomas Cook Nederland maakt bekend dat het vandaag surseance van betaling heeft aangevraagd voor Thomas Cook Nederland B.V.

Inmiddels heeft de rechtbank van Amsterdam hierin toegestemd. Hanneke De Coninck-Smolders van Florent advocaten is benoemd als bewindvoerder.

Samen met het directieteam van Thomas Cook Nederland B.V. en de Continental-organisatie zal de bewindvoerder op zoek gaan naar toekomstperspectief voor het bedrijf en haar medewerkers. Het directieteam bestaat uit Olger Kistemaker (Directeur Marketing & Distributie), Jacco Tas (Directeur Differentiated & Complementary business) en Martijn van Strien (Financieel Directeur).

De zorg voor de klanten van Thomas Cook, die een reis hebben geboekt bij Thomas Cook of Neckermann Reizen is overgenomen door de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR). De medewerkers van Thomas Cook in Nederland en op de vakantiebestemmingen zullen hen in de komende periode zo goed mogelijk blijven ondersteunen.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 30 september 2019 at 15:23

    […] van Thomas Cook Nederland B.V. maakt bekend dat zij de Rechtbank van Amsterdam heeft gevraagd de surseance van betaling die op woensdag 25 september werd verleend, om te zetten in faillissement. De rechtbank heeft […]

Vorige bericht

Christophe Lievens: "Voor mij is het Thomas Cook-hoofdstuk ten einde gekomen"

Volgende bericht

"Ik kan niet zomaar honderdduizenden euro’s voorschieten!"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.