Het salesteam van TRAVel Media, uitgever van onder andere Travelpro en TravMagazine, wordt uitgebreid. Tina Bakker, die sinds anderhalf jaar de functie van sales support vervult bij TRAVel Media, gaat het team versterken.

Als accountmanager wordt zij mede het aanspreekpunt voor commerciële partners in de branche, samen met haar collega’s T.J. van Apeldoorn, Dennis Ebbers en Dennis de Groot. ‘Ik heb het afgelopen anderhalf jaar al veel leuke contacten in de branche opgebouwd, maar dat is vooral op afstand. Ik hoop binnenkort veel van onze partners live te kunnen ontmoeten.’ Tina gaat in november mee naar het ANVR-Congres in Noord-Spanje om kennis te maken met een grote groep vertegenwoordigers uit de branche.

‘We merken dat het nodig is om ons salesteam uit te breiden, om zo de grote vraag uit de markt te kunnen blijven bedienen’, aldus T.J. van Apeldoorn (CCO TRAVel Media). ‘Met de verschillende titels die weer helemaal up & running zijn, het geheel vernieuwde e-learning platform TravEcademy en events zoals TravDay en het Reisgala is deze versterking meer dan welkom. Tina maakt een stormachtige ontwikkeling door en heeft bewezen klaar te zijn voor deze nieuwe rol.’