Nieuws

Ton Brinkman blijft aan als interim-voorzitter VvKR

Deel dit artikel

Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering op 31 maart, voorafgegaan door een aantal interessante workshops, hebben de leden van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) ingestemd met een verlenging van de voorzitterstermijn van Ton Brinkman met de periode van een half jaar.

Helaas heeft de geselecteerde opvolger van Ton Brinkman zich amper een week voor zijn voorzittersaanstelling om gezondheidsredenen moeten afmelden. Ton Brinkman heeft zich daarom bereid verklaard om als interim-voorzitter aan te blijven. De komende maanden gaat het bestuur van VvKR op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarnaast zijn Ruud Fokker (bestuurslid) en Ebo Visser (penningmeester) voor een termijn van wederom drie jaar unaniem door de ledenstemming geaccepteerd.

Starters Handboek
Op dezelfde ALV presenteerde secretaris Marleen Nijdam voor het eerst het Starters Handboek voor beginnende reisorganisaties. Dit bijna 100 pagina’s tellende boekwerk kan binnenkort tegen een vergoeding via de website van VvKR besteld worden.
Inmiddels is het 450e lid aangesloten bij VvKR en constateert Marleen de grote belangstelling om met een reisorganisatie te beginnen. “Om niet elke keer hetzelfde verhaal te hoeven vertellen, hebben we deze starterskit ontwikkeld.”

 

“Al met al een bijzonder ledenvergadering met een klein negatief tintje. Wij gaan op zoek naar een geschikte opvolger dan wel dat we een andere oplossing gaan vinden, waarbij het belang van de vereniging en haar leden altijd op nummer één staan”, aldus de interim-voorzitter. 

Meer lezen over hoe Ton Brinkman de afgelopen zes jaar als voorzitter van de VvKR heeft beleefd? Klik dan hieronder voor het interview dat Travelpro met hem had. 

 


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sunny Cars komt met een boekingsincentive voor reisagenten

Volgende bericht

Erger jij je aan de berichtgeving in de (landelijke) media over de reis/-luchtvaartsector?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."